Word vriend van GSCF

Aanmelden

Blog

32ste GSCF - Angstzweet

Bijna een jaar geleden stond Tim Alpherts in de Finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival, waar hij er met de ppersoonlijkheidsprijs vandoor ging. Een ontzettend knappe prestatie, maar dit ging natuurlijk niet zonder slag of stoot.. Benieuwd wat er door het hoofd van deze cabaretier ging tijdens de uitslag van de halve finale? Lees dat hier

Sep 24, 2018 |

Instagram

@grostucabfes

Try-Out Tour

Tijdens de Try-Out Tour perfectioneren de zes deelnemers hun acts. Zij worden klaargestoomd om in de halve finale op 14 en 15 november in de Groninger Stadsschouwburg de sterren van de hemel te spelen. Met ijzersterke grappen en boeiende verhalen hopen zij in de voetsporen te treden van beroemde voorgangers als Jochem Myjer en Theo Maassen. 


Het Groninger Studenten Cabaret Festival (GSCF) is één van de vier grootste cabaretfestivals van Nederland, met als uniek concept dat het zowel voor als door studenten wordt georganiseerd. Dit Festival biedt de mogelijkheid aan jonge studenten om hun cabarettalent te ontplooien en is een springplank tot landelijke bekendheid. Tijdens de Try-Out Tour laten de kersverse deelnemers van de 32ste editie van het GSCF aan heel Nederland zien wat zij in huis hebben. Zij zullen de podia trotseren en het publiek vermaken met hun grappen. Als cabaretliefhebber wil je deze tour niet missen!

De zes deelnemers van het 32e Groninger Studenten Cabaret Festival zijn Henk Overdijk, Nik Goedemans, Melise Yazgili, Anouk Kragtwijk, Tijmen Dokter en Jeffrey Kleine Koerkamp.

De Try-Out data- en locaties zijn als volgt:

Betty Asfalt Amsterdam:

21 september: Tijmen, Nik, Anouk
22 september: Nik, Jeffrey, Melise

Vrijhof Enschede:

26 september:Tijmen, Nik, Jeffrey
27 september: Melise, Henk, Anouk

De Mess Naarden:

5 oktober: Anouk, Henk, Nik
6 oktober: Jeffrey, Melise, Tijmen

De Bress Leeuwarden:

19 oktober: Henk, Anouk, Jeffrey
20 oktober: Melise, Tijmen, Nik

Schiller Theater Utrecht:

26 oktober: Nik, Henk, Anouk
27  oktober: Jeffrey, Melise, Tijmen

De Stoep Spijkenisse:

31 oktober: Jeffrey, Tijmen, Melise
1 november: Anouk, Nik, Henk

CREA Amsterdam

9 november:
10 november:

 

 

 

 

Zie de agenda voor meer informatie!

Prae
Realisatie : Custom Website