Word vriend van GSCF

Aanmelden

Blog

GSCF- door Benjamin

Benjamin van der Velden, de winnaar van de Persoonlijkheidsprijs van het 30ste GSCF, neemt ons mee in zijn belevingswereld van het Festival. Enerzijds over de spanning van de toetreding, anderzijds over de lol van het loslaten. Want: het is best geestig, ''het leven''. Lees het hier! 

Feb 14, 2017 |

Instagram

@grostucabfes

Try-Out Tour

Tijdens de Try-Out Tour perfectioneren de zes deelnemers hun acts. Zij worden klaargestoomd om in de halve finale op 8 en 9 november in de Groninger Stadsschouwburg de sterren van de hemel te spelen. Met ijzersterke grappen en boeiende verhalen hopen zij in de voetsporen te treden van beroemde voorgangers als Jochem Myjer en Theo Maassen. 


Het Groninger Studenten Cabaret Festival (GSCF) is één van de vier grootste cabaretfestivals van Nederland, met als uniek concept dat het zowel voor als door studenten wordt georganiseerd. Dit festival biedt de mogelijkheid aan jonge studenten om hun cabarettalent te ontplooien en is een springplank tot landelijke bekendheid. Tijdens de Try-Out Tour laten de kersverse deelnemers van de 31ste editie van het GSCF aan heel Nederland zien wat zij in huis hebben. Zij zullen de podia trotseren en het publiek vermaken met hun grappen. Als cabaretliefhebber wil je deze tour niet missen!

De zes deelnemers van het 31e Groninger Studenten Cabaret Festival zijn Tim Alpherts, Daan van der Hoeven, Bovenste Knoopje Open, Luuk van der Vaart, Arjen Banach en Oscar Arnold!

De Try-Out data- en locaties zijn als volgt:

8 september in het Posttheater in Arnhem

9 september in het Posttheater in Arnhem

15 september in het Odeon in Zwolle

16 september in het Odeon in Zwolle

27 september in De Vrijhof in Enschede

28 september in de Vrijhof in Enschede

6 oktober in Vlaams Fruit in Antwerpen

7 oktober in Vlaams Fruit in Antwerpen

13 oktober in Het Pand in Gorinchem

14 oktober in Het Pand in Gorinchem

3 november in CREA Amsterdam

4 november in CREA Amsterdam

 

Zie de agenda voor meer informatie!

Prae
Realisatie : Custom Website