Word vriend van GSCF

Aanmelden

Blog

GSCF- door Benjamin

Benjamin van der Velden, de winnaar van de Persoonlijkheidsprijs van het 30ste GSCF, neemt ons mee in zijn belevingswereld van het Festival. Enerzijds over de spanning van de toetreding, anderzijds over de lol van het loslaten. Want: het is best geestig, ''het leven''. Lees het hier! 

Feb 14, 2017 |

Instagram

@grostucabfes

Begeleiding


Het Groninger Studenten Cabaret Festival wordt begeleid door een professioneel team van mensen die hun sporen in het theater breed verdiend hebben. 
Deelnemers van het festival worden vanaf het moment van de selecties tot het festival intensief begeleid door regisseuse Audrey Bolder. Audrey Bolder studeerde in 1997 af aan de acteursopleiding van de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Zij studeerde zang bij Esther Maas in Amsterdam.

Audrey was gedurende zeven jaar de helft van het cabaretduo Bolder & Plante. In 1998 stond het duo in de finale van het Leids Cabaret Festival en toerde vervolgens zeven jaar langs de Nederlandse theaters. Ze speelde bij diverse theatergezelschappen zoals De Utrechtse Spelen, Theatergroep Aluin, het Filiaal en de Toneelmakerij. Ze speelde de hoofdrol in de Nederlandse musical over Dusty Springfield en stond meerdere keren op festivals als Oerol en de Parade.

Op televisie is Audrey te zien in verschillende films, series en commercials. Een aantal jaar geleden speelde Audrey de rol van Julia Loderus in GTST. Audrey regisseert regelmatig cabaretiers en begeleidt ook dit jaar de deelnemers van het GSCF.

Voor meer informatie kijk op: www.audreybolder.nl

 

Prae
Realisatie : Custom Website