Word vriend van GSCF

Aanmelden

Blog

32ste GSCF - Luisteren naar de kriebels in je buik en woorden op je tong

Tijdens het 32ste Groninger Studenten Cabaret Festival stond Anouk Kragtwijk in de halve finale. Haar voorafgaande avontuur ging niet zonder slag of stoot. Toch heeft zij het doel bereikt dat zij zichzelf vooraf stelde.

Benieuwd wat er door haar hoofd ging?

Lees het hier

Jan 28, 2019 |

Instagram

@grostucabfes

Begeleiding

Het Groninger Studenten Cabaret Festival wordt begeleid door een professioneel team van mensen die hun sporen in het theater breed verdiend hebben. Deelnemers van het Festival worden vanaf het moment van de selecties tot het Festival intensief begeleid door regisseuse Audrey Bolder. Audrey Bolder studeerde in 1997 af aan de acteursopleiding van de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Hierna heeft zij zang gestudeerd bij Esther Maas in Amsterdam.

Audrey was gedurende zeven jaar de helft van het cabaretduo Bolder & Plante. In 1998 stond het duo in de finale van het Leids Cabaret Festival waarna ze zeven jaar langs de Nederlandse theaters toerde. Daarnaast speelde Audrey bij diverse theatergezelschappen zoals De Utrechtse Spelen, Theatergroep Aluin, het Filiaal en de Toneelmakerij. Ze speelde de hoofdrol in de Nederlandse musical over Dusty Springfield en stond meerdere keren op festivals als Oerol en de Parade.

Op televisie is Audrey te zien in verschillende films, series en commercials. Een aantal jaar geleden speelde ze de rol van Julia Loderus in GTST. Audrey regisseert regelmatig cabaretiers en begeleidt ook dit jaar de deelnemers van het GSCF.

Voor meer informatie kijk op: www.audreybolder.nl

 

Realisatie : Custom Website
Prae