Word vriend van GSCF

Aanmelden

Blog

GSCF- door Benjamin

Benjamin van der Velden, de winnaar van de Persoonlijkheidsprijs van het 30ste GSCF, neemt ons mee in zijn belevingswereld van het Festival. Enerzijds over de spanning van de toetreding, anderzijds over de lol van het loslaten. Want: het is best geestig, ''het leven''. Lees het hier! 

Feb 14, 2017 |

Instagram

@grostucabfes

Koop hier je kaarten voor het 31ste Festival op 8, 9 en 10 november!

Het barst bijna weer los: drie dagen lang het Groninger Studenten Cabaret Festival in de Groninger Stadsschouwburg! Met zes nieuwe, talenvolle halvefinalisten belooft het ook dit jaar weer een groot spektakel te worden. Op 8, 9 en 10 november 2017 zullen zij strijden om de drie felbegeerde prijzen die er te winnen zijn. Daarnaast zullen grote namen aanwezig zijn om het publiek een schitterend gastoptreden te geven!

- DE FINALE OP 10 NOVEMBER IS UITVERKOCHT -

U kunt hier terecht voor kaartverkoop van beide dagen. 

Daarnaast verkopen wij loten voor onze loterij. Deze kosten maar €2,- per stuk! Zie hier wat je kunt winnen.

Bekijk per dag de:

Kaart rang & prijzen

Gastoptredens & presentatoren

LET OP: Kom je met meerdere personen en wil je graag bij elkaar zitten, stuur dan een mailtje naar fiscus@gscf.nl met de namen, de gekozen rang en de datum dat je gaat. De mensen die hun kaarten via ticketscript hebben gekocht moeten ook de kaarten komen ophalen! Deze ophaalmomenten worden later bekend gemaakt.

 

Publieksprijsfoto 30ste GSCF
© Phooak

 

 

Prae
Realisatie : Custom Website