Word vriend van GSCF

Aanmelden

Blog

32ste GSCF - Angstzweet

Bijna een jaar geleden stond Tim Alpherts in de Finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival, waar hij er met de ppersoonlijkheidsprijs vandoor ging. Een ontzettend knappe prestatie, maar dit ging natuurlijk niet zonder slag of stoot.. Benieuwd wat er door het hoofd van deze cabaretier ging tijdens de uitslag van de halve finale? Lees dat hier

Sep 24, 2018 |

Instagram

@grostucabfes

Koop hier je kaarten voor het 31ste Festival op 8, 9 en 10 november!

Het barst bijna weer los: drie dagen lang het Groninger Studenten Cabaret Festival in de Groninger Stadsschouwburg! Met zes nieuwe, talenvolle halvefinalisten belooft het ook dit jaar weer een groot spektakel te worden. Op 14, 15 en 16 november zullen zij strijden om de drie felbegeerde prijzen. Daarnaast zullen grote namen aanwezig zijn om het publiek een schitterend gastoptreden te geven!

Voor kaarten klikt u op de volgende link: 

Voor woensdagkaarten kunt u hier terecht.

Voor donderdagkaarten kunt u hier terecht.

En voor de laatste finalekaarten, kunt u hier terecht. 

Daarnaast verkopen wij loten voor onze loterij. Deze kosten maar €2,- per stuk! Zie hier wat je kunt winnen.

Bekijk per dag de:

Kaart rang & prijzen

Gastoptredens & presentatoren

LET OP: Kom je met meerdere personen en wil je graag bij elkaar zitten, stuur dan een mailtje naar fiscus@gscf.nl met de namen, de gekozen rang en de datum dat je gaat. De mensen die hun kaarten via ticketscript hebben gekocht moeten ook de kaarten komen ophalen! Deze ophaalmomenten worden later bekend gemaakt.

 

Publieksprijsfoto 30ste GSCF
© Phooak

 

 

Prae
Realisatie : Custom Website