Word vriend van GSCF

Aanmelden

Blog

32ste GSCF - Luisteren naar de kriebels in je buik en woorden op je tong

Tijdens het 32ste Groninger Studenten Cabaret Festival stond Anouk Kragtwijk in de halve finale. Haar voorafgaande avontuur ging niet zonder slag of stoot. Toch heeft zij het doel bereikt dat zij zichzelf vooraf stelde.

Benieuwd wat er door haar hoofd ging?

Lees het hier

Jan 28, 2019 |

Instagram

@grostucabfes

Word vriend van het GSCF

Scroll naar beneden voor het formulier

Jong cabarettalent wacht om ontdekt te worden en heeft daarvoor een podium en een enthousiast publiek nodig. Dit is precies wat de oprichters van het Groninger Studenten Cabaret Festival tweeëndertig jaar geleden voor ogen hadden. Nu nog steeds geldt dat de hoofdgedachte van de stichting luidt: “Aanstormend talent een kans geven om door te breken”. Een groep studenten riep in 1987 de Stichting Groninger Studenten Cabaret in het leven, waarna op 2 en 3 oktober het eerste Groninger Studenten Cabaret Festival plaatsvond. Door het enorme enthousiasme van het publiek en de deelnemers werd het eerste festival meteen een groot succes. Het bestuur besloot hierop het festival tot een jaarlijks terugkerend evenement te maken.

Het GSCF is een festival bedoeld als opstapje voor jonge cabaretiers. Dat er een succesvolle carrière kan voortvloeien uit deelname aan het festival blijkt uit het groot aantal namen van beroemde oud-deelnemers: Theo Maassen, Jochem Meijer en het Delfts Blok met nog velen anderen zijn bij ons begonnen. Het Festival zal aankomend jaar plaatsvinden op 14, 15 en 16 november 2018.                

Het GSCF moet voor iedereen toegankelijk blijven. Wij streven er daarom naar om de toegangsprijzen zo laag mogelijk te houden. We willen echter ook de komende jaren een hoogwaardig festival neer blijven zetten, en daarbij hebben we jouw steun hard nodig! 

Er zijn verschillende mogelijkheden:

‘Vrienden van’ 

Wordt vriend van het festival en steun het GSCF met een bedrag van €8,50! Daarnaast zal je naam worden vermeld in het programmaboekje en speel je met een lot mee in de vriendenloterij waardoor je kans maakt op grote prijzen!

 

‘Beste vrienden van'

Als beste vriend van het GSCF steun je het festival met een bedrag van €25. Je naam wordt vermeld in het programmaboekje en daarnaast speel je ook mee met twee loten in de vriendenloterij! Bovendien krijg je een consumptiemunt tijdens het festival!

 

‘Joker van het Festival'

De joker van het Festival ontvangt voor €56,50 één vrijkaart voor de Finale van het Festival op de eerste rang, je naam komt in het programmaboekje te staan én je speelt met maar liefst drie loten mee in de loterij! 

Realisatie : Custom Website
Prae