Word vriend van GSCF

Aanmelden

Blog

32ste GSCF - Angstzweet

Bijna een jaar geleden stond Tim Alpherts in de Finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival, waar hij er met de ppersoonlijkheidsprijs vandoor ging. Een ontzettend knappe prestatie, maar dit ging natuurlijk niet zonder slag of stoot.. Benieuwd wat er door het hoofd van deze cabaretier ging tijdens de uitslag van de halve finale? Lees dat hier

Sep 24, 2018 |

Instagram

@grostucabfes

De Festivalcommissie

De FestiCo is de helpende kracht van het bestuur en bestaat uit zes enthousiaste studenten. 

De FestiCo is een veelzijdige commissie met uiteenlopende taken. Een van de hoofdtaken is dat de FestiCo verantwoordelijk is voor de decoratie van de Stadsschouwburg. Ook in de aanloop naar het festival toe en tijdens het festival zelf zijn er veel leuke dingen te doen!

Vanaf september helpt de FestiCo het bestuur met de kaartverkoop voor het festival. Dit doen ze door mee te gaan langs huizen en disputen of door op verschillende plekken in de stad te staan. Daarnaast reist de commissie mee met het bestuur op de Try-out Tour door heel Nederland! Voor de jongens binnen de commissie betekent dit onder andere helpen met de opbouw van het podium, bijvoorbeeld een piano, stoelen of andere attributen die de cabaretiers op het podium nodig hebben. Dit is ook hun voornaamste taak tijdens het festival zelf. De meisjes zullen tijdens het festival de bloemen uitreiken aan de presentatoren en de cabaretiers die een gastoptreden komen geven. Ook mogen de meisjes de stemmen van het publiek verzamelen voor de publieksprijs. Als klap op de vuurpijl zal de FestiCo het evenement More to Explore in de KEI-week op zich nemen. 

Tevens help je door het jaar heen met de promotie in de KEI-week, organiseer je het KroegenCabaret in de stad en ondersteun je ons bij de cabaretavond op Albertus Magnus! Niet geheel onbelangrijk is het feit dat de FestiCo een opstapje kan zijn naar het 33ste bestuur.

 

Prae
Realisatie : Custom Website