Word vriend van GSCF

Aanmelden

Blog

32ste GSCF - Luisteren naar de kriebels in je buik en woorden op je tong

Tijdens het 32ste Groninger Studenten Cabaret Festival stond Anouk Kragtwijk in de halve finale. Haar voorafgaande avontuur ging niet zonder slag of stoot. Toch heeft zij het doel bereikt dat zij zichzelf vooraf stelde.

Benieuwd wat er door haar hoofd ging?

Lees het hier

Jan 28, 2019 |

Instagram

@grostucabfes

32ste Try-Out Tour Spijkenisse

TRY-OUT TOUR 32STE GRONINGER STUDENTEN CABARET FESTIVAL

Het Groninger Studenten Cabaret Festival (GSCF) is één van de vier grootste cabaretfestivals van Nederland, met als uniek concept dat het zowel voor als door studenten wordt georganiseerd.

Ons Festival biedt jonge studenten de mogelijkheid hun cabarettalent te ontplooien en fungeert als springplank naar landelijke bekendheid. Tijdens de Try-Out Tour laten de kersverse deelnemers aan heel Nederland zien wat zij in huis hebben. Zij zullen de podia trotseren en het publiek vermaken met hun grappen. Dé grote droom van de jonge deelnemers is om door te breken in de cabaretwereld, net zoals voorgangers als Theo Maassen en Jochem Myjer. Als cabaretliefhebber wil je deze tour niet missen! 

De zes deelnemers van het 32ste Groninger Studenten Cabaret Festival zijn: Tijmen Dokter, Anouk Kragtwijk, Henk Overdijk, Nik Goedemans, Jeffrey Kleine Koerkamp en Melise Yazgili!

Op 31 oktober zullen Tijmen Dokter, Melise Yazgili en Jeffery Kleine Koerkamp voor u spelen.

Tijd: 20:30 uur

Tickets: via Theater de Stoep

Prijs: pay what you want principe

Realisatie : Custom Website
Prae