Word vriend van GSCF

Aanmelden

Blog

32ste GSCF - Angstzweet

Bijna een jaar geleden stond Tim Alpherts in de Finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival, waar hij er met de ppersoonlijkheidsprijs vandoor ging. Een ontzettend knappe prestatie, maar dit ging natuurlijk niet zonder slag of stoot.. Benieuwd wat er door het hoofd van deze cabaretier ging tijdens de uitslag van de halve finale? Lees dat hier

Sep 24, 2018 |

Instagram

@grostucabfes

32ste Try-Out Tour Amsterdam

TRY-OUT TOUR 32STE GRONINGER STUDENTEN CABARET FESTIVAL

Het Groninger Studenten Cabaret Festival (GSCF) is één van de vier grootste cabaretfestivals van Nederland, met als uniek concept dat het zowel voor als door studenten wordt georganiseerd.

Ons Festival biedt jonge studenten de mogelijkheid hun cabarettalent te ontplooien en fungeert als springplank naar landelijke bekendheid. Tijdens de Try-Out Tour laten de kersverse deelnemers aan heel Nederland zien wat zij in huis hebben. Zij zullen de podia trotseren en het publiek vermaken met hun grappen. Dé grote droom van de jonge deelnemers is om door te breken in de cabaretwereld, net zoals voorgangers als Theo Maassen en Jochem Myjer. Als cabaretliefhebber wil je deze tour niet missen! 

De zes deelnemers van het 32ste Groninger Studenten Cabaret Festival zijn: Tijmen Dokter, Anouk Kragtwijk, Henk Overdijk, Nik Goedemans, Jeffrey Kleine Koerkamp en Melise Yazgili!

WORDT NOG BEKEND WIE ER ZULLEN SPELEN.

Tijd: 20:30 uur

Tickets: via CREA

Prijs: 

Prae
Realisatie : Custom Website