Word vriend van GSCF

Aanmelden

Blog

GSCF- door Benjamin

Benjamin van der Velden, de winnaar van de Persoonlijkheidsprijs van het 30ste GSCF, neemt ons mee in zijn belevingswereld van het Festival. Enerzijds over de spanning van de toetreding, anderzijds over de lol van het loslaten. Want: het is best geestig, ''het leven''. Lees het hier! 

Feb 14, 2017 |

Instagram

@grostucabfes

31ste Try-Out Tour Antwerpen

TRY-OUT TOUR 31STE GRONINGER STUDENTEN CABARET FESTIVAL

Het Groninger Studenten Cabaret Festival (GSCF) is één van de vier grootste cabaretfestivals van Nederland, met als uniek concept dat het zowel voor als door studenten wordt georganiseerd.

Ons Festival biedt jonge studenten de mogelijkheid hun cabarettalent te ontplooien en fungeert als springplank naar landelijke bekendheid. Tijdens de Try-Out Tour laten de kersverse deelnemers aan heel Nederland zien wat zij in huis hebben. Zij zullen de podia trotseren en het publiek vermaken met hun grappen. Dé grote droom van de jonge deelnemers is om door te breken in de cabaretwereld, net zoals voorgangers als Theo Maassen en Jochem Myjer. Als cabaretliefhebber wil je deze tour niet missen! 

De zes deelnemers van het 31ste Groninger Studenten Cabaret Festival zijn: Tim Alpherts, Daan van der Hoeven, Bovenste Knoopje Open, Luuk van der Vaart, Arjen Banach en Oscar Arnold!

Op 6 oktober zullen Daan van der Hoeven, Arjen Banach en Oscar Arnold voor u spelen.

Tijd: 20:30 uur

Tickets: via Vlaams Fruit

Prijs: 11,- euro

 

 

Prae
Realisatie : Custom Website